LED osvětlení Eglo Tabiano – recenze a zkušenosti s modelem 94612


Recenze LED osvětlení Eglo Tabiano – model 94612

LED osvětlení Eglo Tabiano je moderní a stylové osvětlení určené pro montáž na stěnu. Model 94612 disponuje šířkou 40,5 cm a je vybaven kovovým rámečkem, který dodává celému osvětlení eleganci a vkus. Pokud hledáte osvětlení, které nejenže bude sloužit svému účelu a bude kvalitní, ale zároveň působí moderně a vkusně, pak je Eglo Tabiano tou pravou volbou.

Specifikace

Když se podíváme na technické specifikace, můžeme si všimnout, že osvětlení má krytí IP20, což znamená, že není chráněno proti vniknutí vody. Příkon LED osvětlení Eglo Tabiano je 2×3,2 W a má světelný tok 600 lm. Barevná teplota osvětlení je 4 000 K (neutrální bílá). To znamená, že je osvětlení dostatečně silné na to, aby osvětlilo celou místnost, ale ne tak silné, aby rušilo oko.

Kvalita designu

Co se týče designu samotného osvětlení, Eglo Tabiano má velmi elegantní a vkusný vzhled. Tenhle moderní kus doplní váš interiér téměř jakéhokoli stylu. Kovový rám je velmi dobře zpracován, takže vypadá draze a stylů. Navíc, LED osvětlení Eglo Tabiano se hodí k jakémukoli stylu bydlení.

Bez problémů s montáží

Montáž LED osvětlení Eglo Tabiano je velmi jednoduchá. Samotné osvětlení se dodává s návodem, který vám poskytne vše potřebné k osazení na zeď. Díky tomu budete mít své osvětlení namontováno za pár minut a bez jakýchkoli problémů.

Pro větší jistotu doporučujeme použít služby elektrikáře. Tím si můžete být jisti, že je vše správně připojeno a osvětlení funguje tak, jak by mělo.

Osvětlení s LED technologií

LED osvětlení se stalo v posledních letech velmi populárním díky své energetické úspornosti a kvalitě světla, které uspokojí i ty nejnáročnější zákazníky. Eglo Tabiano LED osvětlení není výjimkou. Zvláštností LED osvětlení je, že zahřívají se minimálně, takže se vám nestane, že byste se spálili, když se osvětlení sáhnete. To znamená, že máte zajištěn bezpečnost a nebudete mít problém s výměnou nitěnkových žárovek.

Když vezmete v úvahu úsporu energie, kterou vám LED osvětlení poskytne, budete si jisti, že Eglo Tabiano není pouze vkusným a stylovým doplňkem vašeho bytu. Je to také praktická volba, která vám ušetří peníze.

Závěr

Na závěr bychom chtěli říct, že Eglo Tabiano LED osvětlení 94612 je vynikající volbou pro ty, kteří chtějí vkusné a moderní osvětlení pro své bydlení. Designově se hodí k jakémukoli interiéru a skvěle osvětluje celou místnost. S montáží nebudete mít žádné problémy a LED technologie zaručuje úsporu energie a vysokou kvalitu světla.

Jestliže byste rádi zakoupili Eglo Tabiano LED osvětlení, hoďte okem na následující odkaz: https://www.nabytekted.cz/produkt/led-osvetleni-eglo-tabiano-40-5m7-cm-kov-94612.

Příspěvek byl publikován v rubrice Moje Jičínsko a jeho autorem je Moje Jičínsko. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.